Antena Meniu Search
x

Video Sportivi de toate vârstele s-au întrecut la Campionatul Național de Dans Sportiv din Târgu Mureş. Juriul a fost format de arbitri din 14 ţări

Târgu Mureş devine şi anul acesta capitala naţională a dansului sportiv din România. Nu mai puţin de 1.000 de sportivi din întreaga ţară s-au adunat în Sala Sporturilor din oraş pentru a concura la Campionatul Național de Dans Sportiv. La competiţie au luat parte concurenţi de toate vârstele, chiar şi copii de 6 ani.  

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 09:53

Vezi și

La start s-au aliniat peste 1.000 de concurenţi, care au fost jurizaţi de cei mai buni şi mai stricţi arbitri internaţionali din peste 14 ţări. Campionatul național de dans sportiv a fost împărţit în opt categorii de vărste.

Cursaru Paul, secretarul general al federației Române de dans sportiv: Pornim de la copii juniori 1 junior 2, tineret și adulți chiar și seniori două categorii de vârstă. 

Mihai Petre: Aici se decid resprezentanţii României la mondiale şi europene, deci e un spectacol suprem pe ringul sălii sporturulor de la Târgu Mureş. E o responsabilitate mare şi o competiţie grea pentru că România stă foarte bine la dans sportiv, aşa că avem nivel de talie mondială.

Alături de copii au fost şi sute de părinţi care au aşteptat nerăbdători rezultatele

Pe acelaşi subiect

Toncean Gabriel, Vicepreședinte al agenției naționale pentru sport: Am bucuria ca fiica mea să concureze la această superbă competiţie şi sigur întotdeauna am spus că dansul sportiv a fost, este şi va fi un sport al pasiunii.

Bătălia a fost extrem de strânsă, însă la prima categorie de 6 şi 9 ani, pe podium au urcat Tudor şi Maria care au dat dovadă de mult profesionalism. 

Rezultatul cel mai aşteptat al serii a fost însă câştigătorii titlului de campioni naţionali. Rareş şi Andreea au fost cei care au obţinut acest titlul şi sunt consideraţi printre cele mai bune perechi din toată ţara. 

România este printre primele ţări ca performanţă la dans sportiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sportivi de toate vârstele s-au întrecut la Campionatul Național de Dans Sportiv din Târgu Mureş. Juriul a fost format de arbitri din 14 ţări