Antena Meniu Search
x

Video Spulberat pe trecerea de pietoni, în Bacău. Accidentul cumplit a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accident cumplit, ieri după-amiază, în localitatea Sascut, din Bacău. Un bărbat a fost spulberat de o maşină, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. 

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 08:50

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum o dubă opreşte pe prima bandă, pentru a acorda prioritate pietonului. Şoferul de pe banda doi, însă, din cauza vitezei excesive, nu a mai oprit la timp şi l-a lovit în plin pe bărbat. 

Spulberat pe trecerea de pietoni, salvat de jandarmi

Doi jandarmi care se îndreptau spre serviciu au fost cei care i-au oferit primele îngrijiri victimei, până la sosirea ambulanţei. "La ora 14.00, în timp ce se deplasau pe Drumul Național E85 din județul Bacău, jandarmii au observat un bărbat care a fost lovit de un autoturism la trecerea de pietoni de la ieșirea din localitatea Sascut. Plutonierul adjutant șef Teletin Tudorel și plutonier adjutant Blănaru Ionel au acționat imediat și au acordat primul-ajutor bărbatului care sângera abundent în zona capului, încercând să reducă sângerarea și să evite blocarea căilor respiratorii. Deoarece exista riscul provocării unor daune suplimentare, bărbatul nu a fost mutat până la sosirea unei echipaj medical, care i-a acordat îngrijirile medicale de specialitate, după care l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor. De asemenea, jandarmii au supravegheat zona pentru a nu se produce alte incidente și au apelat serviciul 112 pentru a anunța evenimentul rutier", au transmis reprezentanții IJJ Bacău.

Bărbatul a suferit mai multe lovituri în zona capului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Spulberat pe trecerea de pietoni, în Bacău. Accidentul cumplit a fost filmat de o cameră de supraveghere