Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 28 decembrie 2019

Știrile zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019: O pacientă a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca, o mamă şi copilaşul ei au murit nevinovaţi într-un accident, şoferul unui BMW a lovit un pieton pe trotuar, fetiţă în comă, după ce tatăl ei s-a urcat beat la volan.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.12.2019, 21:18

Pacientă în flăcări, pe masa de operaţie
O pacientă a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

O pacientă a luat foc, pe masa de operaţie, la spitalul Floreasca

O pacientă a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în timp ce medicii efectuau o intervenţie chirurgicală. Pacienta a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi se află în stare gravă. Citeşte mai multe despre cazul pacientei care a luat foc pe masa de operaţie.

Pe acelaşi subiect

Cristina şi fiul ei mergeau la hramul unei biserici când maşina lor a fost spulberată de un VW, la Ciobănuş

Cristina Ciurcanu şi fiul ei de numai 5 anişori au murit nevinovaţi, în această dimineaţă, la Ciobănuş, în Bacău, după ce maşina în care se aflau a fost izbită cu viteză de un alt autoturism. Tânăra de 27 de ani şi băieţelul ei mergeau la hramul unei biserici. Află mai multe despre accidentul în care au murit nevinovaţi o mamă şi băieţelul ei.

Şoferul unui BMW a spulberat un pieton pe trotuar, după ce a plecat cu scârţâit de roţi, la Buzău

Şoferul unui autoturism BMW a spulberat un pieton de pe trotuar, la Buzău, după ce a încercat să atragă priviri geloase şi admirative, în timp ce pleca cu bolidul cu scârţâit de roţi. În loc să impresioneze, şoferul a băgat groaza în pietoni, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, lovind o  persoană şi distrugând un automat de cafea. Află mai multe despre caz.

Un tată din Vâlcea şi-a băgat fetiţa în comă, după ce s-a urcat beat la volan

Un tată din Vâlcea şi-a băgat fetiţa în vârstă de 11 ani în comă, după ce s-a răsturnat cu maşina, conducând beat. Cei doi se aflau în trafic, pe DJ 649, în zona Ștrandului din Băile Govora, când bărbatul a pierdut controlul volanului, a făcut o manevră bruscă, a intrat într-un gard şi s-a răsturnat cu maşina. Află detalii despre accident.

Familie din Bârlad în pericol, după ce un hoverboard cumpărat de Crăciun a explodat

Spaimă cumplită pentru o familie din Bârlad, după ce jucăria cumpărată de Crăciun pentru fiul lor a explodat din senin în casă. Oamenii spun că hoverboardul a fost folosit o singură zi şi a început să scoată fum fără să fie în priză. Tatăl copilului a apucat să arunce jucăria, însă fumul gros s-a întins şi la apartamentele din jur. Citeşte mai multe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 28 decembrie 2019