Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 8 ani, ucisă de un şofer vitezoman la Dărmăneşti. Scandal cu furci şi topoare, după accident (Video)

O fetiţă de 8 ani a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de un şofer vitezoman, la Dărmâneşti, în Bacău. Accidentul mortal a fost urmat de un scandal monstru, cu furci şi topoare, în faţa primăriei.

Imediat după accident, bărbatul a fost dus la Poliţie, unde a inceput scandalul
Fetiţă de 8 ani, ucisă de un şofer vitezoman la Dărmăneşti. Scandal cu furci şi topoare, după accident - Observator.tv

O fetiţă de 8 ani a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de un şofer vitezoman, la Dărmâneşti, în Bacău. Accidentul mortal a fost urmat de un scandal monstru, cu bâte, furci şi topoare, în faţa primăriei.

Sfârşit groaznic pentru o copilă de numai 8 anişori. Aseară, fetiţa a fost spulberată de un şofer, despre care martorii susţin că avea viteză foarte mare. 

Încărcat cu lemne până la refuz, gonea pe şoseaua cartierului Sălătruc din Dărmăneşti când a avut loc tragedia.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Pe acelaşi subiect

Se pare că bărbatul, de etnie rromă, se grăbea să ajungă acasa după ce ar fi furat lemne de foc pentru iarnă din pădurile din zonă. 

Imediat după accident, bărbatul a fost dus la Poliţie, unde a inceput scandalul. 

Prietenii şoferului vinovat s-au adunat în faţa primăriei, cu topoare, furci şi bâte, pentru a-i cere edilului să intervină pentru eliberarea lui. 

"De la orele 18.00 la orele 21.00, rromii s-au adunat în faţa primăriei cu armamentul din dotare pentru a-l forța pe primarul oraşului, domnul Constantin Toma, să-l scape pe inculpat. Poliția a fost de negăsit.

Problema generală s-a iscat în urmă cu ani buni când fostul primar Constantin Spiridon a câștigat alegerile datorită voturilor rromilor, cum de altfel a câștigat şi domnul Toma, şi a dat terenuri şi case rromilor în centrul oraşului.

De atunci, furturile şi bătăile s-au înmulțit considerabil. Fostul primar a fost prins în timp ce lua mită, domunul Toma a profitat de situaţie şi a venit primar în oraș. Nimic nou sub soare, acelaşi pact cu rromii, în schimbul voturilor. De suferit au oamenii de bună credinţă din oraş care nu pot face nimic decât să-şi ducă copiii la groapă", ne-a scris cititorul care ne-a şi furnizat imaginile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 8 ani, ucisă de un şofer vitezoman la Dărmăneşti. Scandal cu furci şi topoare, după accident (Video)