Antena Meniu Search
x

Cine este studentul arab care și-a ucis iubita, un vecin și o pisică într-un bloc din București

Studentul arab din București care și-a ucis iubita, un vecin și o pisică într-un bloc din București este fiul unui oficial din Ambasada Libiei la București.

Cine este studentul arab care și-a ucis iubita, un vecin și o pisică într-un bloc din București - Observator

Studentul arab din București care și-a ucis iubita, un vecin și o pisică într-un bloc din București este fiul unui oficial din Ambasada Libiei la București.

Potrivit unor surse, tânărul în vârstă de 24 de ani ar fi consumator de droguri, iar la momentul comiterii teribilelor crime s-ar fi aflat în stare de sevraj.

Tânărul este fiul unui oficial din cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, care ar urma să îşi încheie mandatul. El a venit în România cu tatăl său, înscriindu-se la facultate.

Tot la facultate a întâlnit-o și pe tânăra cu un an mai mare decât el cu care avea o relație.

Pe acelaşi subiect

Seara trecută, în apartamentul din Sectorul 3 al Capitalei pe care îl avea închiriat, tânărul de 23 de ani s-a luat la ceartă cu iubita sa, iar la un moment dat a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o mortal.

Din motive încă necunoscute, criminalul a hăcuit și pisica iubitei sale, iar apoi a ieșit pe scara blocului, acolo unde s-a întâlnit cu un vecin în vârstă de 64 de ani.

Tânărul s-a enervat pentru că vecinul nu a avut să îi dea o țigară și l-a înjunghiat și pe acesta.

Studentul libian a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Cine este studentul arab care și-a ucis iubita, un vecin și o pisică într-un bloc din București