Antena Meniu Search
x

Meteorologii anunță urgia care va lovi România în următoarele ore. Un nou cod portocaliu de ninsori, viscol și ger

Meteorologii ANM au emis, astăzi, o nouă avertizare tip cod portocaliu de ninsori, viscol și ger valabilă până marți seară.

Meteorologii ANM au emis, astăzi, o nouă avertizare tip cod portocaliu de ninsori, viscol și ger valabilă până marți seară.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 26 februarie, ora 04.00 - 27 februarie, ora 20.00, aria ninsorilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest, cuprinzând majoritatea zonelor țării.

În sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, ninsorile vor fi moderate și local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă consistent.

Vântul va avea intensificări cu viteze de 45 -  55 km/h, iar în partea de sud-est a teritoriul de peste 60 - 65 de km/h, viscolind și spulberând zăpada și diminuând vizibilitatea.

Pe acelaşi subiect
Un nou cod portocali emis de meteorologi. Ninsori, viscol și ger în zona de sud-est a țării

Stratul de zăpadă va atinge chiar și 40 de centimetri

ANM a emis o avertizare meteo tip cod portocaliu, valabilă în intervalul 26 februarie orele 07.00 - 23.00.

Pe parcusul zilei de luni, în județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman va ninge abundent și se va depune strat de zăpadă local de peste 30 - 40 de centimetri.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 45 - 55 de km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Viscol și ninsori puternice în București și toată zona de sud-est

Tot astăzi, meteorologii ANM au emis un nou cod portocaliu valabil în intervalul 26 februarie, ora 10.00 - 27 februarie, ora 14.00.

În acest interval, în municipiul București și în județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de 55 - 65 de km/h, local peste 70 de km/h și vor fi perioade de timp cu ninsoare puternic viscolită, determinând scăderea vizibilității sub 50 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Meteorologii anunță urgia care va lovi România în următoarele ore. Un nou cod portocaliu de ninsori, viscol și ger