Antena Meniu Search
x

Destin crunt pentru studenta care s-a aruncat pe geam, într-un campus din Iaşi. Fata a rămas paralizată (Video)

Studenta de 22 de ani care, la 1 martie, a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul III al campusului Universității din Iași, este conştientă, stabilă, dar cu paralizie la nivelul membrelor inferioare.

Studenta de 22 de ani care, la 1 martie, a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul III al campusului Universității din Iași, este conştientă, stabilă, dar cu paralizie la nivelul membrelor inferioare.

Tânăra a vrut să se sinucidă vineri, 1 martie, aruncându-se de la o fereastră a căminului "Titu Maiorescu" de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

Fata, care a lăsat un bilet de adio în care își explica gestul suicidar, se află în momentul de faţă internată la Spitalul „Sf. Spiridon“, în Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă, după ce iniţial a mers la Spitalul de Neurochirugie pentru evaluarea stării.

Tânăra a vrut să se sinucidă vineri, 1 martie, aruncându-se de la o fereastră a căminului "Titu Maiorescu" de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi
Pe acelaşi subiect

"A revenit la noi în spital, este internată în ATI, pentru Ortopedie.  Este conştientă, stabilă, dar cu paraplegie (n.red. paralizia ambelor membre inferioare)", a precizat pentru Ziarul de Iaşi prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie susţin că nu se ştie când va reveni la unitatea medicală pentru intervenţia chirurgicală de la nivelul coloanei vertebrale.

"Va trebui să revină la noi când va fi stabilizată, ceea ce trebuie făcut la noi nu este o urgenţă, a fost redirecţionată la «Sf. Spiridon» pentru problema care era vitală, care ar fi putut duce la complicaţii grave, vitale", a declarat dr. Florin Grămadă, medic primar neurochirurg şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.

S-a legat la ochi cu o eşarfă şi s-a aruncat pe geam

A.P. studia la master, anul I, la Facultatea de Biologie de la UAIC, după ce finalizase studiile de licenţă la Agronomie. 

Colegii şi prietenii o descriu ca fiind o fată retrasă, dar comunicativă, care scria poezii în timpul liber, nu îşi făcuse foarte mulţi prieteni şi îşi petrecea timpul în cea mai mare parte alături de prietenul său, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani, au aflat jurnaliștii de la Ziarul de Iaşi. 

În seara zilei de 1 martie, aceasta s-a întors la cămin în jurul orei 20.00, era singură în camera de cămin, colegele fiind plecate pentru weekend acasă. 

Fata va suferi mai multe operații, dar medicii nu știu încă dacă va mai putea să meargă vreodată

A scris un bilet de adio pe care l-a pus într-o geantă şi a mers la etajul al IV-lea al căminului cu gândul să se arunce de la geamul de la baie.

Acolo, însă, mai multe studente au intrat peste ea în timp ce se pregătea şi fata a plecat, coborând la etajul inferior, unde era şi cazată, uitându-şi în urmă geanta unde era şi biletul.

A luat un scaun şi s-a dus cu el la geamul de la baie unde s-a urcat, s-a legat la ochi cu o eşarfă şi s-a aruncat pe geam

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Destin crunt pentru studenta care s-a aruncat pe geam, într-un campus din Iaşi. Fata a rămas paralizată (Video)