Antena Meniu Search
x

Studenta care s-a aruncat pe geam, într-un campus din Iaşi, a lăsat un bilet de adio. "Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu!"

Studenta de 22 de ani care, la 1 martie, a căzut de la etajul III al campusului Universității din Iași, a vrut să-şi pună capăt zilelor. Fata a lăsat un bilet de adio în care își explica gestul suicidar.

Studenta de 22 de ani care, la 1 martie, a căzut de la etajul III al campusului Universității din Iași, a vrut să-şi pună capăt zilelor. Fata a lăsat un bilet de adio în care își explica gestul suicidar.

Tânăra a vrut să se sinucidă vineri, 1 martie, aruncându-se de la o fereastră a căminului "Titu Maiorescu" de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Fata a scăpat cu viață, dar poate să rămână paralizată. 

"A intervenit un echipaj SMURD, la faţa locului fiind găsită o tânără cu fractură de coloană şi o fractură la nivelul gleznei. A fost dusă la Spitalul de Neurochirur­gie unde urma să fie operată", a precizat prof. dr. Diana Cimpoe­şu, medic-şef UPU-SMURD. 

Tânăra a vrut să se sinucidă vineri, 1 martie, aruncându-se de la o fereastră a căminului "Titu Maiorescu" de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi
Pe acelaşi subiect

S-a legat la ochi cu o eşarfă şi s-a aruncat pe geam

A.P. studia la master, anul I, la Facultatea de Biologie de la UAIC, după ce finalizase studiile de licenţă la Agronomie. 

Colegii şi prietenii o descriu ca fiind o fată retrasă, dar comunicativă, care scria poezii în timpul liber, nu îşi făcuse foarte mulţi prieteni şi îşi petrecea timpul în cea mai mare parte alături de prietenul său, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani, au aflat jurnaliștii de la Ziarul de Iaşi

În seara zilei de 1 martie, aceasta s-a întors la cămin în jurul orei 20.00, era singură în camera de cămin, colegele fiind plecate pentru weekend acasă. 

Fata va suferi mai multe operații, dar medicii nu știu încă dacă va mai putea să meargă vreodată

A scris un bilet de adio pe care l-a pus într-o geantă şi a mers la etajul al IV-lea al căminului cu gândul să se arunce de la geamul de la baie. Acolo, însă, mai multe studente au intrat peste ea în timp ce se pregătea şi fata a plecat, coborând la etajul inferior, unde era şi cazată, uitându-şi în urmă geanta unde era şi biletul.

A luat un scaun şi s-a dus cu el la geamul de la baie unde s-a urcat, s-a legat la ochi cu o eşarfă şi s-a aruncat pe geam. 

"Toată viaţa mea a fost numai coşmar"

Anchetatorii au intrat în posesia biletului de adio, lăsat în poșetă. 

Studenta a mulțumit mai multor oameni pentru care spunea că "am tot respectul şi îi iubesc", aceştia fiind prietenul ei, sora, mama şi mai multe colege. 

A menționat însă și "oameni pentru care nu am niciun respect şi îi urăsc". 

"Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu, toată viaţa mea a fost numai coşmar, numai durere", a mai scris ea, potrivit surselor citate de Ziarul de Iasi

Pe 28 februarie, cu o zi înainte să se arunce de la etajul al III-lea al căminului, studenta de 22 de ani îi scrisese un mesaj de dragoste prietenului ei pe Facebook, în care scria că iubirea înseamnă dăruire, grijă, răbdare, altruism, dragoste, respect, încurajare, timp petrecut împreună care nu se mai poate întoarce şi "amintiri care nu vor putea fi uitate nicicând". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Studenta care s-a aruncat pe geam, într-un campus din Iaşi, a lăsat un bilet de adio. "Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu!"