Antena Meniu Search
x

Video Studenţii din Iaşi sunt "premiaţi" cu o lună gratis la cămin dacă fac dovada vaccinării: universitatea vrea să atragă cât mai mulţi tineri la cursuri

Te-ai vaccinat şi stai o lună gratis la cămin! Este iniţiativa unei universităţi din Iaşi care doreşte să-i stimuleze pe studenţi să se vaccineze.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 30.07.2021, 08:54

Vezi și

Studenţii vor trebui să demonstreze faptul că s-au vaccinat complet, fie că au ales să se imunizeze cu Johnson&Johsnon, într-o singură doză, sau cu celelalte tiprui de vaccin care se fac în două doze. Trebuie să vină cu acea adeverinţă prin care să demonstreze că s-au vaccinat şi astfel vor avea posibilitate a de se caza la cămin fără a plăti o lună cazarea.

Reprezentanţii universităţii din Iaşi spuneau că au luat această decizie, de a-i premia pe cei vaccinaţi cu o lună gratis la cămin, în ideea în care mai mulţi vor dori să se vaccineze. Şi, pentru că îşi doresc ca din toamnă să poată primi un număr mai mare de studenţi. Taxa pentru o lună de cazare în căminile Universităţii Tehnice din Iaşi variază între 130 şi 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Studenţii din Iaşi sunt "premiaţi" cu o lună gratis la cămin dacă fac dovada vaccinării: universitatea vrea să atragă cât mai mulţi tineri la cursuri