Antena Meniu Search
x

Video Studentul care şi-a incendiat profesorul povesteşte atacul pas cu pas. De ce spune că a folosit spirt

Studentul care a încercat să-şi incendieze profesorul este cercetat acum pentru tentativă de omor. A fost adus deja la instanţă şi, după o noapte în care a stat în arest, a părut mult mai liniştit şi mai puţin vocal. Tânărul va afla astăzi, dacă va fi arestat pentru 30 de zile. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 28.06.2024 , 14:18

Studentul le-a spus procurorilor că a vrut să-l sperie pe profesor şi nu să-l omoare, tocmai de aceea a folosit spirt, pentru că, precum spune el, această substanţă nu este la fel de inflamabilă ca celelalte. Astăzi studentul a fost dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Urmează să se pronunţe instanţa în acest sens.

Studentul a explicat pas cu pas fapta

Le-a povestit procurorilor şi cum a procedat. În momentul în care şi-a dat seama că nici a doua oră nu a luat examenul, s-a dus la magazinul din apropierea facultăţii, a cumpărat o sticlă de spirt şi chibrite, a aşteptat ca ceilalţi colegi ai lui să plece, a intrat în sală şi i-a dat foc profesorului. Doar prezenţa de spirit a profesorului care a luta husa de la laptop şi a stins focul a făcut ca acesta să nu aibă răni grave, ci doar răni superficiale la un picior.

Vezi și

De ce este cercetat studentul pentru tentativă de omor? Pentru că, conform procurorilor, gestul său a fost cu premeditare. Rămânede văzut ce va decide instanţa. Tototdată acesta va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Studentul care şi-a incendiat profesorul povesteşte atacul pas cu pas. De ce spune că a folosit spirt