Meniu LIVE
Search
x

Bărbat de 51 de ani, ucis sub ochii a trei copii, de un soţ gelos, în Suceava

Crimă oribilă într-o localitate din Suceava. Un bărbat de 51 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit de un tânăr de 28 de ani.

De Redactia Observator la 07.03.2020, 12:55
Vezi și
  • Bărbatul era în proces de divorţ cu soţia sa.
  • Cei doi s-au întâlnit la magazinul din sat.

Crimă oribilă într-o localitate din Suceava. Un bărbat de 51 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit de un tânăr de 28 de ani. Totul s-a întâmplat sub ochii a trei copii. Suspectul, beat şi orbit de gelozie, a luat foc când l-a găsit pe bărbatul mai în vârstă în casa soţiei care intentase divorţ.

Bărbatul era în proces de divorţ cu soţia sa. În seara crimei, tânărul a vrut să vină în casa femeii sub pretextul că vrea să-şi vadă fiul. Cei doi s-au întâlnit la magazinul din sat.

În casa femeii se aflau doi bărbaţi, cel de 51 de ani şi un altul. Ar fi venit s-o ajute la curăţenie spune vecinul a cărui cameră de supraveghere i-a surprins pe toţi.

Vecin: Dar ei se mai cunoşteau, că nu era prima dată când au venit ei cu această persoană care a omorât-o, nu. El e foarte violent, na. Fiind în stare de ebrietate, nu ştiu ce-au mai vorbit ei acolo în casă, nu ştiu ce s-a mai întâmplat.

Copii femeii, trei la număr, din care unul cu suspectul, au rămas în casă. Au văzut cum, după fuga mamei lor, bărbatul s-a năpustit la victimă şi a ucis-o cu sălbăticie. Apoi a fugit. Unul de 2 ani, unul de 9 ani, dar cu handicap, şi o fetiţă de 8 ani.

Oamenii din satul Costişa sunt şocaţi de crimă. Spun că îl cunoşteau pe suspect ca fiind un om foarte violent, dar nu se aşteptau la aşa ceva.

Suspectul a mai făcut puşcărie pentru violenţă. El a fost eliberat condiţionat anul trecut după o condamnare de 1 ani și 10 luni de închisoare într-un dosar de ultraj. În 2017, a bătut un poliţist. Acum, individul riscă să stea zeci de ani după gratii. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat de 51 de ani, ucis sub ochii a trei copii, de un soţ gelos, în Suceava