Antena Meniu Search
x

Bărbat de 51 de ani, ucis sub ochii a trei copii, de un soţ gelos, în Suceava

Crimă oribilă într-o localitate din Suceava. Un bărbat de 51 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit de un tânăr de 28 de ani.

de Redactia Observator

la 07.03.2020, 12:55

Vezi și
  • Bărbatul era în proces de divorţ cu soţia sa.
  • Cei doi s-au întâlnit la magazinul din sat.

Crimă oribilă într-o localitate din Suceava. Un bărbat de 51 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit de un tânăr de 28 de ani. Totul s-a întâmplat sub ochii a trei copii. Suspectul, beat şi orbit de gelozie, a luat foc când l-a găsit pe bărbatul mai în vârstă în casa soţiei care intentase divorţ.

Bărbatul era în proces de divorţ cu soţia sa. În seara crimei, tânărul a vrut să vină în casa femeii sub pretextul că vrea să-şi vadă fiul. Cei doi s-au întâlnit la magazinul din sat.

În casa femeii se aflau doi bărbaţi, cel de 51 de ani şi un altul. Ar fi venit s-o ajute la curăţenie spune vecinul a cărui cameră de supraveghere i-a surprins pe toţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copii femeii, trei la număr, din care unul cu suspectul, au rămas în casă. Au văzut cum, după fuga mamei lor, bărbatul s-a năpustit la victimă şi a ucis-o cu sălbăticie. Apoi a fugit. Unul de 2 ani, unul de 9 ani, dar cu handicap, şi o fetiţă de 8 ani.

Oamenii din satul Costişa sunt şocaţi de crimă. Spun că îl cunoşteau pe suspect ca fiind un om foarte violent, dar nu se aşteptau la aşa ceva.

Suspectul a mai făcut puşcărie pentru violenţă. El a fost eliberat condiţionat anul trecut după o condamnare de 1 ani și 10 luni de închisoare într-un dosar de ultraj. În 2017, a bătut un poliţist. Acum, individul riscă să stea zeci de ani după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat de 51 de ani, ucis sub ochii a trei copii, de un soţ gelos, în Suceava