Antena Meniu Search
x

Video Sucevean arestat după ce şi-a atacat soţia cu un topor şi ar fi încercat să o violeze. Femeia a ajuns la spital

Un bărbat din judeţul Suceava a ajuns în arest după ce şi-a atacat soţia cu un topor şi ar fi încercat să o violeze. Din cauza rănilor, femeia a ajuns la spital şi a avut nevoie de mai multe zile de internare. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 25.01.2023, 14:06

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara, în jurul orei 21, când femeia se pregătea de somn. Soţul acesteia, alături de care nu mai locuia, a intrat cu forţa în casa în care stătea femeia şi a ameninţat-o cu un topor.

Detalii îngrozitoare din anchetă

Tot cu forţa a scos-o din locuinţă şi a târât-o de păr până în stradă, după care a luat-o pe sus şi a dus-o în afara localităţii. A început să o bată şi să o ameninţe din nou cu moartea, după care a târât-o până pe malul unui pârâu, unde a încercat să o violeze. Femeia a fost apoi abandonată acolo, în frig, deşi era desculţă şi avea pe ea doar o rochie subţire de vară.

A reuşit în cele din urmă să fugă la o secţie de poliţie şi a povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar mai apoi a prmit mandat de arestare pentru 30 de zile 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sucevean arestat după ce şi-a atacat soţia cu un topor şi ar fi încercat să o violeze. Femeia a ajuns la spital