Antena Meniu Search
x

"Sunt Irina, am 20 de ani şi am făcut videochat!". O gorjeană mărturiseşte de ce s-a dezbrăcat pentru bani, în clasa a XII-a (Video)

Irina Deaconescu are 20 de ani şi este studentă în anul I la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București. 

Irina Deaconescu are 20 de ani şi este studentă în anul I la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București.

Așa își începe tânăra gorjeancă din Bumbești Jiu, povestea în primul său vlog postat pe YouTube. Irina le-a împărtășit fanilor săi că, în urmă cu doi ani, când era elevă în clasa a XII-a, a făcut videochat pentru bani.

Irina Deaconescu spune că a făcut asta din cauza problemelor prin care trecea familie ei în perioada respectivă. Avea nevoie de bani mulţi, în timp scurt, iar asta părea singura soluţie.

Irina mărturiseşte că, timp de trei luni, a făcut videochat şi a câştigat banii de care avea nevoie. Credea că nu va afla nimeni şi că viaţa ei va merge înainte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu avea să fie aşa. În scurt timp, au aflat părinţii, colegii şi toţi prietenii.

Au apărut pe internet poze cu ea dezbrăcată şi, crezând că nu va trece niciodată peste traumă, s-a gândit chiar la un gest extrem.

"Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat ... Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă pueam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână", spune Irina Deaconescu

"A apărut un articol în presă despre asta, au început mesaje de la persoane care îşi făcuseră conturi false. Mă înjurau, denigrau, îmi spuneau să mă sinucid, lumea a început să distribuie acel articol şi ştiu că, la un moment dat, pur şi simplu nu am mai putut. Mă gândeam la tot felul de prostii. Mi se părea că nu există rezolvare, că nu pot trece peste asta. Însă, cu ajutorul familiei şi prietenilor, am ajuns la nişte concluzii. Că eşti om şi că greşeşti, că persoanele care contează te vor iubi orice s-ar întâmpla şi că cei care dispar la primul nu au ce căuta în viaţa ta", a mărturisit Irina Deaconescu în primul ei vlog de pe YouTube.

O altă lecţie pe care tânăra spune că a învăţat-o din această experinţă şi pe care a vrut să o împărtăşească şi altor tineri este că "niciodată nu primeşti o lovitură peste care să nu poţi trece".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Sunt Irina, am 20 de ani şi am făcut videochat!". O gorjeană mărturiseşte de ce s-a dezbrăcat pentru bani, în clasa a XII-a (Video)