Antena Meniu Search
x

Supărat că a pierdut la jocuri de noroc, un bărbat din Alba şi-a bătut cu bestialitate iubita. S-a oprit doar când poliţiştii i-au spart uşa

Supărat că pierduse banii la jocurile de noroc, un bărbat a agresat două femei, una dintre ele fiind iubita sa. Pe cea din urmă, bărbatul a sechestrat-o şi a lovit-o până când forţele de ordine i-au spart uşa.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 15:49

Supărat că a pierdut la jocuri de noroc, un bărbat din Alba şi-a bătut cu bestialitate iubita. S-a oprit doar când poliţiştii i-au spart uşa
Supărat că a pierdut la jocuri de noroc, un bărbat din Alba şi-a bătut cu bestialitate iubita. S-a oprit doar când poliţiştii i-au spart uşa - Profimedia

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Alba Iulia, pentru 30 de zile, după ce a agresat două femei, cărora le înlesnea practicarea prostutiţiei, cu una dintre ele având chiar o relaţie de un an. Pe partenera sa, bărbatul a sechestrat-o în apartament şi a lovit-o până când au intervenit forţele de ordine şi au spart uşa. Bărbatul era supărat că pierduse mulţi bani la jocurile de noroc, relatează news.ro.

Bărbatul încuraja cele două femei să practice prostituţia

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au reţinut un bărbat, pentru 24 de ore, pentru proxenetism, lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare. 

"Începând cu luna mai, anul 2022, persoana vătămată F. şi inculpatul B. se află într-o relaţie de concubinaj. De aproximativ un an de zile, (perioada 09.2022 – 09.2023) persoana vătămată a practicat prostituţia pe raza mai multor localităţi din ţară, cum ar fi Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Deva şi Alba Iulia, aceasta activitate fiind înlesnită de către inculpat prin aceea că asigura transportul între locaţii şi asigura protecţia, stând în altă cameră în timp ce persoana vătămată întreţinea relaţii sexuale contra cost cu diferite persoane. De asemenea, în perioada de timp în care persoana vătămată a practicat prostituţia, inculpatul a obţinut foloase de natură patrimonială de pe urma acestei activităţi, în sensul că o parte din sumele de bani încasate rămâneau la acesta. Împreună cu persoana vătămată F., mai practica prostituţia şi persoana vătămată M., iar ultima locaţie în care cele trei persoane au fost înainte de Alba Iulia a fost municipiul Deva", se arată în comunicat.

Pe acelaşi subiect

Procurorii au precizat că din Deva în Alba Iulia transportul a fost asigurat de către bărbat, cu autoturismul său, iar în Alba Iulia cele două femei au practicat prostituţia nouă zile, într-un apartament aflat pe bulevardul Transilvaniei. 

"La data de 19.09.2023, în jurul orei 02:00, pe fondul pierderii unei sume importante de bani la jocurile de noroc, inculpatul B. s-a întors din oraş în apartamentul în care persoana vătămată F. practica prostituţia, moment în care a început să o lovească cu pumnii şi picioare în zona feţei şi a corpului. De asemenea, acesta a lovit-o pe persoana vătămată cu capul de perete. În urma actelor de agresiune persoana vătămată a suferit leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 20-25 de zile îngrijiri medicale. Ulterior, inculpatul şi-a îndreptat atenţia către persoana vătămată M. şi soţul acesteia, A., şi le-a cerut acestora să iasă afară din apartament", a mai transmis sursa citată.

Ameninţări repetate cu moartea

Procurorii au meţionat că bărbatul nu a vrut să deschidă uşa poliţiştilor. 

"După sosirea organelor de poliţie la faţa locului acestea i-au solicitat inculpatului să deschidă uşa şi, întrucât acesta nu s-a conformat, s-a procedat la chemarea unui echipaj de pompieri în sprijin, cu ajutorul cărora s-a reuşit forţarea uşii de acces. De asemenea, în perioada de timp situată între momentul în care i-a scos afară din apartament şi forţarea uşii de acces, prin intermediul unui mesaj, inculpatul i-a ameninţat cu moartea pe soţii A. şi M.", au mai precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat apoi Judecătoriei Alba Iulia, iar magistraţii au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Supărat că a pierdut la jocuri de noroc, un bărbat din Alba şi-a bătut cu bestialitate iubita. S-a oprit doar când poliţiştii i-au spart uşa