Antena Meniu Search
x

Supărat că a pierdut la păcănele, un bărbat s-a urcat pe un releu în Tecuci şi a ameninţat că se aruncă dacă nu primeşte banii înapoi

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Tecuci a pus pe jar autorităţile după ce s-a urcat pe un stâlp de telecomunicaţii şi a ameninţat ore în şir că se aruncă în gol. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 08:51

Vezi și

Supărat nevoie mare că şi-a pierdut banii la jocurile de noroc, dar şi de teama de a dea ochii cu familia, individul s-a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, dacă nu va primi banii înapoi. În plus, pentru a-şi face curaj, bărbatul a băut şi câteva pahare de tărie. 

Mai multe echipaje de intervenţie au sosit imediat la faţa locului pentru a-l convinge să coboare. Din fericire, după ore de rugăminţi şi negocieri atât din partea autorităţilor, dar şi a martorilor, păgubitul s-a dat jos. Însă, pe lângă paguba de la aparate, bărbatul s-a ales acum şi cu o amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Supărat că a pierdut la păcănele, un bărbat s-a urcat pe un releu în Tecuci şi a ameninţat că se aruncă dacă nu primeşte banii înapoi