Antena Meniu Search
x

Video Supărat că nu va fi externat azi, un vasluian a încercat să evadeze din spital cu cearşafuri legate de pat. Bărbatul a căzut în gol de la etajul 4

Incident extrem de grav la Spitalul Judeţean din Vaslui. Un pacient în vârstă de 64 de ani a căzut de la etajul patru al clădirii, în încercarea de a evada din spital. Era supărat că nu va fi externat astăzi, ci abia săptămâna viitoare. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 01.03.2024, 13:50

Vezi și

Potrivit medicilor, bărbatul este în stare gravă. I s-a acordat primul ajutor în momentul în care a căzut şi a fost supus unui computer tomograf pentru a vedea cât de grave sunt leziunile suferite. 

Pacient atârnat de cearşafuri, căzut de la etaj

Bărbatul a aflat, în această dimineaţă, după vizita medicului în salon, că este posibil să nu mai fie externat astăzi, ci abia luni, pentru că nu îi veniseră aparţinătorii să îl ia acasă. Era internat la aetjaul al patrulea al spitalului, într-un salon în care erau şi alţi bolnavi de Covid şi gripă. Supărat pe această situaţie, a decis că vrea oricum să iasă din spital, aşa că a luat mai multe cearșafuri din salon, le-a legat între ele şi de pat, iar apoi a încercat să iasă pe geam. Însă a căzut în gol.

Starea pacientului este gravă, dar stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Supărat că nu va fi externat azi, un vasluian a încercat să evadeze din spital cu cearşafuri legate de pat. Bărbatul a căzut în gol de la etajul 4