Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Supărată că nu i-a înapoiat o datorie, o femeie din Mehedinţi a snopit în bătaie un bărbat. A sunat singură la poliţie să mărturisească ce a făcut

Nervoasă că nu i-a dat înapoi nişte bani împrumutaţi, o femeie din Mehedinţi a luat la bătaie un bărbat. După ce l-a lovit, a sunat singură la poliţie să mărturisească ce a făcut, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 17:01

Supărată că nu i-a înapoiat o datorie, o femeie din Mehedinţi a snopit în bătaie un bărbat. A sunat singură la poliţie să mărturisească ce a făcut Supărată că nu i-a înapoiat o datorie, o femeie din Mehedinţi a snopit în bătaie un bărbat. A sunat singură la poliţie să mărturisească ce a făcut - Shutterstock

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit pentru aplanarea unui conflict între o femeie şi un bărbat, din cauza unei sume de bani pe care bărbatul i-o datora femeii. După ce l-a lovit pe bărbat, femeia a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a reclama incidentul.

”O datorie neachitată a fost mărul discordiei dintre o femeie şi un bărbat, care au încercat să rezolve problema, miercuri, 9 octombrie, pe o stradǎ din cartierul CET Nord din Drobeta Turnu Severin.  Situaţia a escaladat rapid într-un conflict, femeia lovindu-l pe bărbat în zona feţei, după care aceasta a reclamat incidentul, apelând serviciul de urgenţă 112”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi, într-un comunicat de presă, de joi.

Potrivit sursei citate, la faţa locului, jandarmii au constatat cǎ între cele două persoane există o stare tensionată, din cauza unei sume de bani cu care bărbatul era dator de ceva vreme, acesta fiind şi motivul pentru care femeia a recurs la violenţă.

Articolul continuă după reclamă

Pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, care au fost înaintate poliţiştilor pentru contnuarea cercetărilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Supărată că nu i-a înapoiat o datorie, o femeie din Mehedinţi a snopit în bătaie un bărbat. A sunat singură la poliţie să mărturisească ce a făcut