Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Supravieţuire miraculoasă pentru un bărbat din Botoşani: a lovit un gard şi s-a răsturnat cu maşina, după ce a pierdut controlul volanului

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost rănit, după ce a pierdut controlul volanului, a lovit un gard, iar apoi s-a răsturnat. Ca prin minune, în ciuda impactului violent, şoferul a reuşit să iasă din autoturism înainte de sosirea echipajului medical. 

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 07:54

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a răsturnat cu mașina. Evenimentul s-a produs pe raza localității Dângeni. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dângeni, dar și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Un şofer din Braşov a distrus 6 maşini

Un alt şofer din Braşov a avariat şase autovehicule parcate, după ce s-a răsturnat cu maşina. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale (avarii), iar polițiștii intervin pentru asigurarea zonei și protocolarea incidentului, urmând ca circulația să fie reluată în integralitate după îndepărtarea vehiculelor avariate.

Vezi și

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Botoșani recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic. În ambele cazuri poliţiştii au deschis anchete.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Supravieţuire miraculoasă pentru un bărbat din Botoşani: a lovit un gard şi s-a răsturnat cu maşina, după ce a pierdut controlul volanului