Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Surpriză de proporții la concertul lui Ed Sheeran. Chris Hemsworth i-a fost toboșar pe una dintre cele mai celebre piese ale sale: "Complet neaşteptat"

Concert incendiar, aseară, pe Arena Naţională. Mii de fani au cântat la unison cu artistul britanic Ed Sheeran, aflat pentru a doua oară în ţara noastră. Spectacolul a fost unul de zile mari, iar mulțimea în extaz, atunci când megastarul britanic l-a invitat pe scenă pe prietenul său, actorul australian Chris Hemsworth, care l-a acompaniat la tobe pe una dintre cele mai iubite piese ale sale. 

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 09:24

Înconjurat de peste 50.000 de oameni şi pregătit să facă un show de zile mari. Aşa a păşit aseară, artistul britanic, Ed Sheeran, pe Arena Naţională din Capitală. Încă de la primele acorduri, publicul a fost în extaz.

Fiecare piesă a început cu aplauze furtunoase și strigăte de bucurie, iar energia publicului a atins cote maxime. 

Chris Hemsworth, toboșarul lui Ed Sheeran

Articolul continuă după reclamă

"Este foarte romantic. Este un băiat foarte simplu şi foarte popular", spune o fană.

Pe acelaşi subiect

Momentul culminant al serii a fost însă surpriza pregătită de Ed Sheeran. În mijlocul concertului, megastarul britanic a anunțat cu entuziasm un invitat special.

Iar atunci când pe scenă a urcat Chris Hemsworth, celebrul actor australian cunoscut pentru rolul său din filmele Marvel, mulţimea a fost în delir. Thor l-a acompaniat la tobe pe prietenul său Ed Sheeran, chiar pe una dintre cele mai iubite piese ale sale.

"A fost super. Mi-a plăcut. Faptul că a apărut Chris Hemsworth. Mă aşteptam să apară Eminem sau chestii de genul acesta, nu Chris Hemsworth", spune un fan. 

"Momentul cu Chris Hemsworth a fost complet neaşteptat şi foarte tare", a adăugat un altul.

Dacă pentru Chris Hemsworth a fost prima vizită în ţara noastră, britanicul Ed Sheeran este deja la al doilea concert pe care îl susţine în România.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Surpriză de proporții la concertul lui Ed Sheeran. Chris Hemsworth i-a fost toboșar pe una dintre cele mai celebre piese ale sale: "Complet neaşteptat"