Antena Meniu Search
x

Surpriză uriaşă pentru o tânără din Craiova care şi-a cumpărat un iPhone de 6.800 de lei

O tânără din Craiova a avut parte de o surpriză uriaşă, după ce şi-a comandat şi plătit un telefon iPhone XS MAX 256 GB în valoare de 6.800 de lei.

O tânără din Craiova a avut parte de o surpriză uriaşă, după ce şi-a comandat şi plătit un telefon iPhone XS MAX 256 GB în valoare de 6.800 de lei.

Totul a început luni, 28 ianuarie, atunci când tânăra a mers la magazinul Media Galaxy din Craiova, cu gândul să îşi cumpere telefonul dorit.

Totuşi, angajaţii i-au explicat că telefonul nu este pe stoc şi că este necesară o comandă online pentru ca telefonul să poată ajunge în trei zile lucrătoare.

Tânăra a făcut comanda, a achitat 6.800 de lei pentru telefonul de ultimă generaţie şi apoi a plecat liniştită acasă, urmând să fie sunată pentru a-şi ridica noul telefon.

Pe acelaşi subiect

Pe 31 ianuarie, în jurul orei 17.00, un angajat al magazinului a contactat-o pe tânără şi a chemat-o să îşi ridice telefonul.

În cutia sigilată, tânăra din Craiova a găsit plastilină în loc de iPhone

Surpriza din cutia sigilată iPhone XS MAX

Tânăra a povestit că un angajat al magazinului i-a adus cutia telefonului şi i-a arătat că este sigilată.

Totuşi, fata l-a rugat pe angajatul magazinului să deschidă cutia şi să îi deschidă telefonul, pentru a-i face configurările necesare.

"Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăţi de plastilina. Toţi angajaţii au venit la noi, inclusiv şeful de magazin, inclusiv clienţii. Toată lumea făcea fotografii la cutie", a povestit craioveanca.

În cutia sigilată, în loc de telefon, oamenii au găsit mai multe bucăţi de plastilină.

Angajaţii Media Galaxy şi-au înştiinţat şefii de la Bucureşti despre incident, iar tânăra urmează să primească alt telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Surpriză uriaşă pentru o tânără din Craiova care şi-a cumpărat un iPhone de 6.800 de lei