Antena Meniu Search
x

iPhone XS e mai rezistent la bere decât la cădere, arată un test (Video)

Un test realizat în Statele Unite arată că iPhone XS rezistă dacă într-un vas cu bere. Pe de altă parte, noul flagship al celor de la Apple se sparge în schimb destul de uşor dacă e scăpat pe jos.

Showroom cu Iphone XS şi iPhone XS Max la Shanghai
iPhone XS şi iPhone XS Max prezentate într-un magazin din Shanghai, China, pe 22 septembrie 2018 - ImagineChina via Hepta

Un test realizat în Statele Unite arată că iPhone XS rezistă dacă într-un vas cu bere. Pe de altă parte, noul flagship al celor de la Apple se sparge în schimb destul de uşor dacă e scăpat pe jos.

Conform testului realizat de SquareTrade, iPhone XS a supravieţuit fără probleme scufundării într-un vas în care au fost vărsate 138 de cutii de bere.

În schimb, testul a arătat că noul smartphone lansat de Apple este foarte vulnerabil la impactul cu solul. Atât sticla din spate, cât şi cea din faţă s-au spart de la prima cădere, conform testului care a fost şi filmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Square Trade vine însă cu concluzia că iPhone XS este, totuşi, mai rezistent faţă de iPhone X. Apple spune însă că iPhone XS este dotat cu cea mai rezistentă sticlă. De aseme nea, conform CNET, noul telefon s-a comportat mai bine ca alte smartphone-uri la testele de rezistenţă.

De ce este important un astfel de test: reparaţiile la un iPhone XS sunt, în general, costisitoare. Înlocuirea carcasei de sticlă din spate costă aproximativ 600 de dolari, iar a sticlei din faţă aproximativ 400 de dolari, spune Axios.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » iPhone XS e mai rezistent la bere decât la cădere, arată un test (Video)