Antena Meniu Search
x

Video Surpriza şoferilor care au vrut să profite de noua bandă unică pentru autobuze. La capătul ei se aflau poliţiştii

Autorităţile au rezolvat un mare blocaj rutier din nordul Bucureştiului doar pe jumătate. A fost inaugurată banda specială pentru autobuze între Casa Presei şi Arcul de Triumf. Doar în direcţia aceasta. Pe sensul opus, mijloacele de transport stau, încă, în coloană zeci de minute. De culoarul unic s-au folosit, însă, şi mulţi şoferi de maşini mici, ca să fenteze aglomeraţia. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 13.12.2023, 20:24

Vezi și

Şoferii autobuzelor care străbat nordul Capitalei, zona Arcul de Triumf - Casa Presei, au avut astăzi prioritate pe banda unică de un kilometru.

În cât timp poţi ajunge cu autobuzul, pe banda unică, de la Casa presei la Arcul de Triumf

Cristina Filip, reporter Observator: Cu cât se scurtează timpul?

Şofer STB: Nu stiu să vă spun, dar este cu totul altceva! Nu mai stăm în coloană cu restul maşinilor. 

Pe acelaşi subiect

Ca să vedem cât timp economisim dacă mergem cu autobzele am făcut un experiment.

Cristina Filip, reporter Observator: Suntem la Casa Presei şi mergem spre Arcul de Triumf. Haideţi să vedem în cat timp ajungem cu autobuzul care, începând de astazi, circulă pe banda unică. Am ajuns în aproape 3 minute.

Cristina Filip, reporter Observator: Parcurgem acelaşi traseu, dar cu maşina. Am ajuns la Arcul de Triumf în 9 minute şi 37 de secunde un timp de cel putin 3 ori mai mare. 

Capitala are peste 20 de km de benzi pentru mijloacele de transport

În Bucureşti sunt acum peste 20 de kilometri de benzi speciale pentru mijloacele de transport în comun.

Daniel Istrate, director STB: Zilnic circulă peste 1,5 milioane de calatori noi ne dorim ca aceasta cifra sa crească. Ne dorim ca aceste benzi unice să fie în tot Bucureştiul astfel incat fluiditatea să fie maximă.

Încă de la inaugurea benzii speciale pentru autobuze spre Arcul de Triumf, şoferii automobilelor au vrut să se folosească şi ei de culoarul unic. Doar că la capăt i-au aşteptat poliţiştii. Astăzi le-au dat doar avertismente, dar de mâine aplică amenzi care ajung la 870 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Surpriza şoferilor care au vrut să profite de noua bandă unică pentru autobuze. La capătul ei se aflau poliţiştii