Meniu
Search
x

Surse Observator: Omul de afaceri Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români, a murit în accidentul aviatic din Italia

Omul de afaceri Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români, a murit în accidentul aviatic din Italia. Un avion privat românesc, de mici dimensiuni, s-a prăbușit într-o clădire aflată în renovare din Italia. Alte șapte persoane au murit în tragedie.

De Redactia Observator la 03.10.2021, 18:49

Un avion privat s-a prăbuşit, duminică, în apropiere de Milano, accident soldat cu moartea celor şapte pasageri şi a pilotului. Potrivit surselor Observator, în accidentul aviatic a murit omul de afaceri Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români. Printre victime se află și soția și fiul acestuia.

AFP notează că aparatul de zbor, un Pilatus PC-12 care a decolat de pe aeroportul milanez Linate cu destinaţia Olbia, s-a prărbuşit la cinci minute după decolare, duminică după-amiază, la San Donato Milanese, localitate situată la sud-est de Milano.

Ce spun martorii tragediei aviatice

Localnicii povestesc că au auzit o bubuitură puternică, cauzată de impact. Imediat, aparatul de zbor a fost cuprins de flăcări uriașe.

„Avionul avea un motor în flăcări și s-a prăbușit, nu s-au văzut manevre de redresare”, povestesc martorii tragediei.

„Am auzit un avion pe cale să se prăbușească, apoi am simțit ferestrele tremurând și, ca în filme, m-am dus la fereastră și am văzut o coloană de fum ridicându-se”, a declarat un tânăr care locuiește în apropierea locului incidentului aviatic, potrivit ANSA.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Surse Observator: Omul de afaceri Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români, a murit în accidentul aviatic din Italia