Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Suspect de coronavirus, live pe facebook din ambulanță, în România: "Dacă nu stați înăuntru și ieșiți, o să muriți!" (video)

Un suspect de coronavirus a fost live pe facebook din ambulanță, în România: "Dacă nu stați înăuntru și ieșiți, o să muriți!", le-a spus el celor care îl urmăreau.

de Cosmin Stăniloiu

la 25.03.2020 , 14:29

  • Bilanțul morților de coronavirus în România a ajuns la 13.
  • Sunt peste 900 de oameni confirmați pozitivi.

Un suspect de coronavirus a fost live pe facebook din ambulanță, în România: "Dacă nu stați înăuntru și ieșiți, o să muriți!", le-a spus el celor care îl urmăreau.

Originar din Ialomița, bărbatul, care are în jur de 40-45 de ani, a sunat la 112 și a spus că se simte rău, are febră și tușește. El a fost luat cu ambulanța și pentru că era singur în mașină, a transmis live pe Facebook. 

Bărbatul a transmis live pe Facebook timp de aproximativ 20 de minute și a transmis mai multe mesaje prietenilor săi și celor care îl urmăreau scrie Antena 3.

Suspect de coronavirus, live pe Facebook din ambulanță
Vezi și

În timpul transmisiei, bărbatul, vizibil în suferință, tușește: "Să nu mai ieșiți din casă. Moare lumea pe carantină. Moare lumea pe capete. Dați share, fraților, să vadă toată România. ce să faci, asta e... corona... Să vadă lumea ce e în lumea asta. Stați înăuntru, vă rog eu frumos, aveți copii, aveți familiile voastre, stați în casă. Omul când nu stă în casă îl ia și din vânt. E o boală foarte contagioasă. Stați înăuntru. Nu mai ieșiți afară. Dacă nu stați înăuntru și ieșiți afară, o să muriți. Este spitalul plin de oameni. Că sunteți în Anglia, Spania, în Italia, nu mai ieșiți afară, fraților. Știe toată lumea, eu am fost sportiv de performanță și m-a dărâmat jos. Nu mai am nicio forță în mine. Aveți grijă de voi. Dacă pe mine m-a dat jos, vă dați seama la ăștia care sunt mai bolnavi...", spune bărbatul, în timpul filmării.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Suspect de coronavirus, live pe facebook din ambulanță, în România: "Dacă nu stați înăuntru și ieșiți, o să muriți!" (video)