Antena Meniu Search
x

Crima din Bragadiru. Principalul suspect s-a încurcat în explicații, la audieri

O crimă oribilă a îngrozit aseară oraşul Bragadiru, lângă Bucureşti. O tânără de 30 de ani a fost descoperită moartă în casă. ​Fusese înjunghiată de 9 ori cu cuţitul. Cel care ar fi găsit-o, un tânăr care îi scosese câinele la plimbare, a devenit şi principalul suspect

de Redactia Observator

la 28.06.2019, 09:37

Vezi și

O crimă oribilă a îngrozit aseară oraşul Bragadiru, lângă Bucureşti. O tânără de 30 de ani a fost descoperită moartă în casă. ​Fusese înjunghiată de 9 ori cu cuţitul. Cel care ar fi găsit-o, un tânăr care îi scosese câinele la plimbare, a devenit şi principalul suspect, spun surse din anchetă. Deocamdată nu a fost reţinut, anchetatorii merg şi pe alte piste.

Mama tânărului de 24 de ani care ar fi descoperit crima din Bragadiru nu crede că fiul ei, luat în vizor de anchetatori, este vinovat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La audieri, acesta le-a spus oamenilor legii că, atunci când s-a întors cu câinele de la plimbare, uşa apartamentului era deschisă, iar tânăra zăcea într-o baltă de sânge.

În faţa oamenilor legii, tânărul a fost neconvingător şi confuz în privinţa orelor în care a luat şi a adus câinele. Astfel, a devenit principal suspect. Mama sa este însă convinsă că altcineva a ucis-o, pentru bani.

Criminaliştii iau în calcul şi alte ipoteze. Mai ales că din casă ar fi lipsit nişte bani, dar şi cheile de la maşină, deşi automobilul este parcat în faţa blocului din Bragadiru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Crima din Bragadiru. Principalul suspect s-a încurcat în explicații, la audieri