Antena Meniu Search
x

Suspecți audiați într-un dosar în care traficanții de droguri foloseau minori pentru comercializarea substanțelor interzise

Zeci de suspecți de implicare în traficul de droguri au fost duși pentru a fi audiați la sediul DIICOT Caraș Severin, obiectivul acțiunii fiind destrămarea unei grupări specializate în traficul de droguri și care folosea minori pentru comercializarea substanțelor interzise.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 29.10.2020, 18:09

Drogurile erau comercializate inclusiv în licee
Traficanții vindeau drogurile cu 50-70 de lei gramul - Poliția de Frontieră - DIICOT - Poliția Română
  • Traficanții își procurau drogurile din Timișoara.
  • Traficanții comercializau drogurile cu 50-70 de lei gramul.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Suspecții acționau în special în orașul Moldova Nouă și pe raza localităților din zona Clisurii Dunării.

Suspecții cumpărau drogurile și etnobotanicele din Timișoara și le vindeau cu 50-70 de lei gramul chiar și unor elevi de liceu.

Minorii erau folosiți pentru comercializarea drogurilor tocmai pentru că aceștia riscă pedepse mai mici sau chiar pot scăpa nepedepsiți.

În cursul zilei de joi au fost efectuate 21 de percheziții domiciliare în localități din județele Caraș-Severin și Timiș.

În urma perchezițiilor au fost ridicate droguri de risc, sub formă de fragmente vegetale mărunțite, împachetate în folii de aluminiu sau păstrate în pungi și borcane, precum și tulpini și muguri de plante uscate, țigarete confecționate artizanal, obiecte folosite la prepararea și cântărirea drogurilor și peste 36.000 de țigarete provenite din contrabandă.

23 de persoane au fost duse la audieri, urmând ca la finalul acestora să fie luate măsurile care se impun.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Suspecți audiați într-un dosar în care traficanții de droguri foloseau minori pentru comercializarea substanțelor interzise