Antena Meniu Search
x

Suspectul în cazul crimei din Mamaia a fost prins. Victima, găsită în recepţia bazei sportive înjunghiată şi carbonizată

A fost prins suspectul în cazul crimei din Mamaia. Paznicul unui club de tenis, un bărbat de 69 de ani, a fost găsit înjunghiat şi carbonizat la recepţia bazei sportive. Avea arsuri pe aproape tot corpul, iar medicii nu l-au mai putut salva. 

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 09:29

A fost prins suspectul în cazul uciderii bărbatului de 69 de ani găsit mort la recepția unei baze sportive din Mamaia.

„În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. În seara de 25 spre 26 iulie a.c., acesta ar fi omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din stațiunea Mamaia”, a informat IPJ Constanța, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală.

Polițiștii au fost sesizați, miercuri dimineaţă, că în recepția unei baze sportive se află trupul unui bărbat decedat. Surse din anchetă susţin că omul, care a fost înjunghiat şi ulterior incendiat, ar fi paznicul şi socrul unui cunoscut avocat din judeţ, care deţinea şi clubul. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Suspectul în cazul crimei din Mamaia a fost prins. Victima, găsită în recepţia bazei sportive înjunghiată şi carbonizată