Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Suspectul în cazul morţii doctoriţei Marina Gavril a fost prins. Primele imagini cu bărbatul, originar din Republica Moldova

Crima din Brăila. Presupusul autor al atacului asupra doctoriţei Marina Gavril a fost prins de poliţişti în această seară, potrivit surselor Observator. 

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 07:44

Suspectul crimei care a şocat întreaga ţară a fost prins pe o stradă din Brăila, în urma unui filaj. Doctoriţa Marina Gavril a fost găsită moartă în cabinetul stomatologic în care lucra în urmă cu 4 zile. Apropiaţii spun că femeia de 41 de ani, originară din Republica Moldova, se temea pentru viaţa ei şi voia să-şi cumpere o armă de apărare înainte de a fi ucisă.

Autorul crimei ar fi un bărbat originar din Republica Moldova. Necropsia arată că femeia de 41 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Deşi s-a luptat să scape din mâinile atacatorului, nu a avut nicio şansă. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Motivul nu pare a fi jaful. Un singur lucru lipseşte din cabinet: telefonul femeii.

Soţul Marinei Gavril, un bărbat de 57 de ani, medic stomatolog la rândul lui, a fost audiat încă din prima seară. Le-a povestit anchetatorilor că femeia era terorizată. În trecut, peste cei doi intraseră în casă mai mulţi indivizi. Medicul urmase un curs şi intenţiona să îşi cumpere o armă. Nici nu îşi conducea maşina personală, ci una de împrumut - ceea ce ridică semne de întrebare.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Suspectul în cazul morţii doctoriţei Marina Gavril a fost prins. Primele imagini cu bărbatul, originar din Republica Moldova