Antena Meniu Search
x

Video Sute de oameni stau la coadă la vaccinare la Romexpo, după ce s-a întârziat livrarea dozelor de vaccin

Aglomerație la centrul de vaccinare din cadrul Romexpo, unde s-a format o coadă de sute de persoane care așteaptă și la această oră să fie imunizate împotriva Covid-19. Comitetul de Coordonare a Vaccinării recunoaște că au fost întârzieri în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare, însă spune că situația s-a remediat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.03.2021, 16:20

Vezi și

Oamenii au așteptat ore întregi să le vină rândul la vaccinare, după ce dozele de vaccin disponibile s-au epuizat.

Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării anti-COVID a anunțat, într-un comunicat, că ”au existat întârzieri condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Menționam faptul ca distribuirea dozelor de vaccin trebuie sa se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanțului de frig”. 

CNCAV dă asigurări că procesul de vaccinare continuă în condiţii optime

Potrivit CNCAV, ”activitatea personalui vaccinator este una continuă şi sustinută”.

”Înţelegem disconfortul generat în rândul beneficiarilor, le mulţumim pentru decizia de a se imuniza şi îi asigurăm că procesul de vaccinare va continua în condiţii optime. Apelăm la înţelegere din partea celor care doresc să se vaccineze, întrucât pot exista şi astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ”, se mai arată în comunicat.

Duminică, 28 martie 2021, România se apropia de pragul de 3 milioane de doze administrate populației, potrivit datelor furnizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

345.150 doze de vaccin Pfizer-BioNtech, aduse luni în România

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech urma să ajungă luni, pe 29 martie, în România, a anunțat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), dozele fiind distribuite după cum urmează:

Centrul Național de Stocare București: 113.490 doze;

Centrul Regional de Depozitare Brașov: 46.800 doze;

Centrul Regional de Depozitare Cluj: 53.820 doze;

Centrul Regional de Depozitare Constanța: 39.780 doze;

Centrul Regional de Depozitare Craiova: 23.400 doze;

Centrul Regional de Depozitare Iași: 29.250 doze;

Centrul Regional de Depozitare Timișoara: 38.610 doze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Sute de oameni stau la coadă la vaccinare la Romexpo, după ce s-a întârziat livrarea dozelor de vaccin