Antena Meniu Search
x

Video Sute de români au petrecut Crăciunul pe litoral. Cei mici l-au aşteptat pe Moşul la SPA sau la piscinele hotelurilor arhipline

Iar la malul la mării sutele de turişti care au dorit să petreacă un Crăciun diferit au umplut hotelurile. Zonele SPA au devenit neîncăpătoare, iar oamenii s-au înghesuit la masaj. Pe lângă asta, hotelierii s-au pregătit cum se cuvine pentru această perioadă - cu multă mâncare delicioasă şi băuturi rafinate. 

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 11:36

Vezi și

Chiar dacă nu au găsit un peisaj autentic de iarnă, turiştii au ales cu inima deschisă -  Crăciunul pe litoral, mai ales dacă nu sunt la prima experienţă de acest gen.

Turist: Nu e prima dată, am venit şi anul trecut aici şi a fost foarte frumos, de aceea am ales să venim din nou.

Concediu doi în unu

Piscinele au devenit neîncăpătoare pentru oaspeţii hotelului. Bineînţeles, cei mai încântaţi de bălăceala din Ajunul Crăciunului au fost cei mici. Nici cei care au vrut să îmbine utilul cu plăcutul nu au fost daţi uitării. Aşa se face că au reuşit un concediu doi în unu - şi relaxare şi recuperare.

Pe acelaşi subiect

George Gheorghe, kinetoterapeut: Ajută foarte mult la tonifierea musculaturii, la redarea mobilităţii articulaţilor, şi de ce nu, la păstrarea unui stil de viaţă sănătos. 

Festin tradiţional după SPA

Iar după relaxarea în bazine, clienţii au fost aşteptaţi la un festin tradiţional de sărbători. Nici prichideii nu s-au plictisit în noaptea de Ajun.    

Mihaela Clima, recepţionist: Turiştii noştri vor fi întâmpinaţi cu pomana porcului. Copii se vor bucura de sosirea Moşului. Înmânarea cadourilor, bineînţeles. Muzică live şi multă, multă distracţie. 

Hotelurile de la malul mării au fost arhipline. Gradul de ocupare a unităţilor de cazare a ajuns la 90%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Sute de români au petrecut Crăciunul pe litoral. Cei mici l-au aşteptat pe Moşul la SPA sau la piscinele hotelurilor arhipline