Antena Meniu Search
x

"Tâmpita pământului, ce ai?" Învăţătoare din Constanţa, acuzată că îi jigneşte pe copii. Mama unui elev a înregistrat-o cu un reportofon ascuns în rucsacul fiului

Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Constanţa. Părinţii spun că o învăţătoare de la clasa I îi jigneşte pe copii, ţipă la ei şi îi pedepseşte fără motiv. Acuzaţiile sunt susţinute cu înregistrări făcute în clasă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.03.2024, 14:13

Vezi și

Înregistrările au fost făcute la Şcoala Gimnazială Nr. 43 din Constanţa de mama unuia dintre elevi. Femeia ar fi avut de mai mult timp suspiciuni că ceva în neregulă se întâmplă în clasă. Acum a făcut plângeri şi la Poliţie, dar şi la DGASPC Constanţa. 

Pe înregistrările făcute cu ajutorul unui reportofon ascuns în rucsacul celui mic, se aude cum învățătoarea țipă la copii, îi jignește și îi amenință"Gura închisă, vreau liniște! Dă-ți, măi, una peste gură și tu, și tu! Extraordinar, ce bolnav este! Tâmpita pământului! Mi-ai lipsit o săptămână şi te-a apucat vânzoleala! Ce ai? Dă-te fată și tu aici… Urâtule ce ești!"

Când părinții au cerut înregistrările conducerii școlii, directoarea a refuzat să le pună la dispoziția acestora. Pe baza înregistrărilor, părinții au depus plângere și la Poliție, și la Inspectoratul Școlar.

Într-un răspuns oferit de Inspectorat, reprezentanţii instituţiei spun că o echipă de control a fost trimisă la şcoala respectivă și că a fost demarată cercetarea disciplinară pe numele învățătoarei. Mai mult, polițiștii au confirmat că au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele învățătoarei respective.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Tâmpita pământului, ce ai?" Învăţătoare din Constanţa, acuzată că îi jigneşte pe copii. Mama unui elev a înregistrat-o cu un reportofon ascuns în rucsacul fiului