Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 de ani din Arad era live pe facebook şi a pus capul pe şine. Mecanicul l-a văzut târziu, nu a mai putut frâna

Un tânăr de 21 de ani din Arad era live pe facebook şi a pus capul pe şine. Mecanicul l-a văzut târziu, nu a mai putut frâna. Tânărul a fost pur şi simplu decapitat, fără vreo şansă de supravieţuire.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.07.2019, 09:08

Sinucidere la Arad
Un tânăr de 25 de ani din Arad era live pe facebook şi a pus capul pe şine. Mecanicul l-a văzut târziu, nu a mai putut frâna - Twitter

Un tânăr de 21 de ani din Arad era live pe facebook şi a pus capul pe şine. Mecanicul l-a văzut târziu, nu a mai putut frâna. Tânărul a fost pur şi simplu decapitat, fără vreo şansă de supravieţuire.

Un tânăr a fost decapitat de trenul care mergea de la Arad spre Timișoara, în zona cartierului Subcetate, foarte aproape de Gara CFR Aradul Nou, pe podul CFR Micălaca.

Un călător din tren a povestit că tânărul a fost decapitat, iar corpul i-a rămas intact. Lângă corpul său se afla telefonul și ochelarii de soare.

"Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar, între staţiile Arad - Aradu Nou, în intervalul orar 13.42 - 15.00, din cauza unui suicid. O persoană s-a aşezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulaţiei pentru a se facilita accesul reprezentanţilor Procuraturii.", au transmis reprezentanţii CFR.

Aceştia susţin că mecanicului trenului R 2604 nu şi-a putut continua călătoria, în urma acestui incident, şi a solicitat să fie schimbat.

Din câte se pare, tânărul a fost cel care a sunat la 112, înainte de a se sinucide. A fost găsit, așa cum am precizat, cu căștile în urechi și telefonul mobil pus pe o piatră cu camera îndreptată spre el. Se spune că mecanicul l-a văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină, a frânat, a pornit sirena, dar era prea aproape să îl mai evite, scrie Aradon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani din Arad era live pe facebook şi a pus capul pe şine. Mecanicul l-a văzut târziu, nu a mai putut frâna