Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este tânărul acuzat că a răpit-o pe Romina şi a dus-o în Germania: 'Adu fata acasă!'

Tânărul care este acuzat că ar fi răpit-o pe Romina, fata dispărută din comuna Popeşti, judeţul Bihor, este din Lugoj, însă munceşte în Germania, acolo unde se presupune că a luat-o şi pe adolescentă.

de Redactia Observator

la 30.10.2018 , 13:59

Tânărul care este acuzat că ar fi răpit-o pe Romina, fata dispărută din comuna Popeşti, judeţul Bihor, este din Lugoj, însă munceşte în Germania, acolo unde se presupune că a luat-o şi pe adolescentă.

Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, Şerban Călin locuieşte în oraşul Wiesbaden, situat în apropiere de Frankfurt.

Şerban ar fi început o relaţie cu Romina Gabriela, o adolescentă din comuna Popeşti, judeţul Bihor, şi ar fi convins-o pe fată să se lase de şcoală şi să meargă cu el în Germania.

Articolul continuă după reclamă

Pe 22 octombrie, Romina a fost văzută de colegi când se urca în autoturismul lui Şerban, iar de atunci nu a mai văzut-o nimeni.

Pe acelaşi subiect
Fata disparuta din Popesti, Bihor se numeste Romina Gabriela

Tatăl Rominei, apel disperat de ajutor

Dupa dispariţia fetei, tatăl a reclamat dispariţia la Poliţie, iar ulterior a postat un apel pe Facebook pentru ca oamenii să îl ajute să o găsească pe Romina.

"Fiica mea a fost furată de acest individ din faţa liceului Popeşti, Bihor, la data de 22.10.2018. Vă rog frumos dacă îi vedeţi, vă rog să mă sunaţi sau să mergeţi la cea mai apropiată secţie de Poliţie. Vă rog distribuiţi să îmi pot salva fiica din mâna acestui individ. Vă mulţumesc", a scris Şerban Gobi, într-o postare distribuită de peste 13.000 de oameni.

De asemenea, postarea a avut mii de comentarii.

Pe profilul tânărului acuzat că ar fi răpit-o pe Romina, mai mulţi oameni au postat mesaje de ameninţare.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook

'Adu fata acasă la părinţi cu nu scapi de Poliţie. Te găseşte oricum', este unul dintre multele mesaje primite de tânăr.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » El este tânărul acuzat că a răpit-o pe Romina şi a dus-o în Germania: 'Adu fata acasă!'