Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Alexandria s-a filmat în timp ce ia la bătaie un bărbat cu probleme psihice (Video)

Scene şocante într-o scară de bloc din Alexandria. Un tânăr s-a filmat în timp ce ia la bătaie un bărbat cunoscut cu probleme psihice.

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 15:24

Un tânăr din Alexandria s-a filmat în timp ce ia la bătaie un bărbat cu probleme psihice Un tânăr din Alexandria s-a filmat în timp ce ia la bătaie un bărbat cu probleme psihice

Scene şocante într-o scară de bloc din Alexandria. Un tânăr s-a filmat în timp ce ia la bătaie un bărbat cunoscut cu probleme psihice.

După ce l-a ademenit cu promisiunea unei ţigări, tânărul a început să filmeze cu telefonul şi apoi l-a pus într-o poziţie care să surprindă întreaga scenă.

Articolul continuă după reclamă

După ce bărbatul, cunoscut sub numele 'Angheluş' în Alexandria, intră în scara de bloc, tânărul începe să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele.

Potrivit presei locale, bărbatul bătut este originar din Buzescu, însă îşi face veacul prin Alexandria şi este cunoscut de toată lumea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Alexandria s-a filmat în timp ce ia la bătaie un bărbat cu probleme psihice (Video)