Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr bătut şi jefuit de telefon în trenul de Oradea, sub ochii călătorilor

Un orădean în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, la solicitarea procurorilor de la Parchetul Oradea, care îl cercetează pentru tâlhări

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 13:48

Tânăr bătut şi jefuit de telefon în trenul de Oradea, sub ochii călătorilor Tânăr bătut şi jefuit de telefon în trenul de Oradea, sub ochii călătorilor

Un orădean în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, la solicitarea procurorilor de la Parchetul Oradea, care îl cercetează pentru tâlhărie calificată.

Czako Kristopher Francisc este acuzat că a atacat un călător în trenul Inter Regio care circulă pe relaţia Halmeu - Oradea căruia apoi i-a smuls un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei.

Victima, un bihorean din Diosig, a reclamat atacul poliţiştilor Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor imediat după ce a coborât din tren, la Oradea, iar autorul a şi fost identificat o zi mai târziu, în persoana orădeanului de 17 ani.

Articolul continuă după reclamă

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au recuperat telefonul sustras şi l-au restituit proprietarului", a transmis Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Czako a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar apoi Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânăr bătut şi jefuit de telefon în trenul de Oradea, sub ochii călătorilor