Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Botoșani a ars de viu în mașină, chiar de ziua lui. Tocmai împlinise 20 de ani

A ars de viu în maşină, chiar de ziua lui. O greşeală la volan i-a luat viaţa unui tânăr din Botoşani, care astăzi ar fi împlinit 20 de ani. A gonit în toiul nopţii pe un drum, dar a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod. În impact, prietena lui, de 18 ani, a fost aruncată din autoturismul care a luat foc imediat.

Vezi și

A ars de viu în maşină, chiar de ziua lui. O greşeală la volan i-a luat viaţa unui tânăr din Botoşani, care astăzi ar fi împlinit 20 de ani. A gonit în toiul nopţii pe un drum, dar a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod. În impact, prietena lui, de 18 ani, a fost aruncată din autoturismul care a luat foc imediat. Fata a supravieţuit, dar pe şofer pompierii l-au găsit carbonizat. 

Sătenii din Corni, o comună din Botoşani, au fost scoşi în toiul nopţii din case de un zgomot puternic. O maşină se răsturnase pe marginea drumului şi a luat foc, la scurt timp după ce s-a izbit de un cap de pod. În ea se aflau doi iubiţi. Un tânăr care astăzi ar fi împlinit 20 de ani şi prietena lui de 18.

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Un localnic a chemat imediat pompierii şi a încercat, până la sosirea echipajelor de intervenţie, să stingă focul.

Fata a supravieţuit, după ce a fost aruncată din maşină în momentul impactului, dar tânărul nu s-a putut salva.

Anchetatorii vor încerca să afle dacă tânărul care şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere în noaptea accidentului a băut alcool, înainte să urce la volan. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat în maşină. Prietena lui este stabilă, la spital. Era conştientă când a preluat-o ambulanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Botoșani a ars de viu în mașină, chiar de ziua lui. Tocmai împlinise 20 de ani