Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr cu cagulă împuşcat la Năvodari, după ce a atacat oamenii pe stradă cu două cuţite

A fost panică pe străzile din Năvodari, noaptea trecută, după ce un tânăr mascat, înarmat cu două cuţite, a atacat mai mulţi oameni pe stradă. Oamenii au început să fugă speriaţi şi au strigat după ajutor, până au fost văzuţi de un echipaj de Poliţie.

de Alin Tarnovschi

la 09.08.2019 , 10:48

A fost panică pe străzile din Năvodari, noaptea trecută, după ce un tânăr mascat, înarmat cu două cuţite, a atacat mai mulţi oameni pe stradă.

Oamenii au început să fugă speriaţi şi au strigat după ajutor, până au fost văzuţi de un echipaj de Poliţie.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 03.00, atunci când două fete şi doi băieţi se aflau pe strada Albinelor din Năvodari.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, un tânăr care purta o cagulă şi care avea în mâini câte un cuţit s-a apropiat de ei şi a ameninţat că îi va înjunghia.

Pe acelaşi subiect

Cei patru tineri au luat-o la fugă şi au strigat după ajutor. Un echipaj de Poliţie, aflat în zonă, a auzit strigătele tinerilor.

Tânărul împuşcat la Năvodari avea o mască pe faţă şi două cuţite

Masca şi bunurile tânărului împuşcat pe stradă la Năvodari

Tânăr mascat împuşcat pe stradă la Năvodari

"Polițiștii au recunoscut persoana în cauză, care avea fața acoperită cu o mască, iar în mâini ținea două obiecte înțepătoare (cuțite). La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, atât pedestru, cât și cu autospeciala de poliție", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După o urmărire de aproximativ un kilometru, suspectul mascat a fost depistat într-un gang.

Unul dintre poliţişti a blocat cu maşina aleea Ghioceilor, iar un altul l-a somat pe suspect să se oprească.

"Polițistul a procedat la somarea persoanei, în repetate rânduri, să se oprească, însă, la un moment dat, aceasta l-a atacat pe polițist, manifestând un comportament periculos. Ca urmare a pericolului iminent, polițistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițistul a solicitat un echipaj de ambulanță. Precizăm faptul că, până la sosirea echipajului, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către polițist", au mai precizat reprezentanţii Poliţiei.

Suspectul a fost identificat în persoana unui tânăr de 25 de ani, din Iaşi. El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânăr cu cagulă împuşcat la Năvodari, după ce a atacat oamenii pe stradă cu două cuţite