Antena Meniu Search
x

Un tânăr cu coronavirus a fugit dintr-un spital din Bucureşti. A fost prins într-un taxi, în drum spre Vrancea

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, infectat cu coronavirus, a plecat dintr-un spital din București, unde era internat, însă a fost prins ulterior de poliţie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.04.2020, 15:04

Un tânăr cu coronavirus a fugit dintr-un spital din Bucureşti şi a plecat cu un taxi spre Vrancea - Inquam Photos / Octav Ganea / imagine ilustrativa
  • Polițiștii buzoieni au prins în trafic un bărbat infectat cu coronavirus.
  • Tânărul plecase dintr-un spital din București, fără acordul medicilor.

Aseară, polițiștii buzoieni au intrat în alertă după ce au fost sesizați că un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit în cursul zilei incinta unității medicale de pe raza municipiului București, fără încuviințarea cadrelor medicale, unde se afla internat cu diagnosticul SARS-COV-2.

Imediat, bărbatul a fost dat în consemn tuturor polițiștilor din teren, iar efectivele de ordine publică au fost mobilizate pe teritoriul întregului județ, fiind constituite inclusiv filtre în zonele de tranzit în vederea depistării în trafic a bărbatului.

Seara, acesta a fost prins de poliţiştii buzoieni pe DN2-E85, în localitatea Oreavul, în timp ce era într-un taxi și mergea spre Vrancea.

Mașina a fost imediat blocată în trafic, iar bărbatul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliţie, potrivit Mediafax

Cele două persoane, bărbatul căutat, respectiv şoferul autoturismului, un bucureştean de 46 de ani, au fost predaţi echipajului ISU Vrancea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr cu coronavirus a fugit dintr-un spital din Bucureşti. A fost prins într-un taxi, în drum spre Vrancea