Antena Meniu Search
x

Craiovean căutat de americani pentru fraudă, prins de polițiștii din Dolj | Video

Un tânăr de 33 de ani, din Craiova, dorit de autoritățile americane și căutat internațional pentru fraudă cu dispozitive de acces, a fost prins de polițiștii din Dolj. Bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care în baza cererii de extrădare, a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.09.2020, 17:52

Vezi și
  • Tânărul din Craiova era căutat pentru fraudă
  • Urmează să fie extrădat în SUA
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

"În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj - Compartimentele Urmăriri şi Criminalitate Itinerantă au executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite internaţional în temeiul legii. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, a fost localizat şi depistat un bărbat de 33 ani, din Craiova, pe numele căruia autorităţile judiciare din SUA au emis o cerere de extrădare pentru comiterea infracţiunii de fraudă cu dispozitive de acces", informează autoritățile.

Craioveanul a fost escortat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Dolj, urmând să fie prezentat instanţei competente pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Craiovean căutat de americani pentru fraudă, prins de polițiștii din Dolj | Video