Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr cu BMW, accident înfiorător pe un drum din Galaţi. Şoferul a schimbat direcția într-o fracțiune de secundă

Un tânăr de 19 ani şi un şofer de 47 au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Drăgăneşti din judeţul Galaţi. 

de Redactia Observator

la 14.07.2024 , 12:16

Cele două victime au rămas încarcerate până la sosirea pompierilor. 

Polițiștii au stabilit la fața locului că cel care nu s-a asigurat și a făcut posibil teribilul impact soldat cu rănirea gravă a ambilor șoferi și avarierea serioasă a autoturismelor a fost tânărul începător, aflat la volanul unui BMW. Acesta ar fi efectuat manevra de întoarcere pe loc, moment în care a fost lovit de maşina condusă de bărbatul de 47 de ani. 

Filmul accidentului din Galaţi

Vezi și

"Din primele cercetări, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Tecuci, în momentul în care ar fi efectuat manevra de întoarcere de pe loc, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Drăgănești. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniți, tânărul de 19 ani fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Galați, iar bărbatul în vârstă de 47 de ani, la Spitalul Municipal din Tecuci", a precizat IPJ Galaţi.

Deoarece conducătorii auto nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, acestora le-au fost prelevate probe de sânge la unităţile spitaliceşti. Tânărul de 19 ani a fost preluat cu un elicopter SMURD din cauza traumatismelor toraco-abdominale. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Tânăr cu BMW, accident înfiorător pe un drum din Galaţi. Şoferul a schimbat direcția într-o fracțiune de secundă