Antena Meniu Search
x

Tânăr cu retard mintal, aproape ucis în bătaie de ciobani la o stână din Vaslui. L-au maltratat şi l-au aruncat agonizând într-un canal (Video)

Un tânãr din Bârlad, care are un retard mintal de gradul 2, a fost aproape ucis în bãtaie de ciobani, la o stânã din satul Crâng, comuna vasluiană Ciocani. 

Tânăr cu retard mintal, aproape ucis în bătaie de ciobani la o stână din Vaslui. L-au maltratat şi l-au aruncat agonizând într-un canal
Tânăr cu retard mintal, aproape ucis în bătaie de ciobani la o stână din Vaslui. L-au maltratat şi l-au aruncat agonizând într-un canal

Un tânãr din Bârlad, care are un retard mintal de gradul 2, a fost aproape ucis în bãtaie de ciobani, la o stânã din satul Crâng, comuna vasluiană Ciocani. 

Costel Nistor, de 32 de ani, a fost gãsit de proprietarul stânii într-un canal cu apã, bãtut, agonizând şi având cuie bãtute în genunchi.

Iniţial, Ghiţã Roşca a vrut sã musamalizeze întâmplarea, dar dupã o sãptãmânã de la comiterea faptei, a chemat ambulanţa care l-a dus pe tânãrul bârlãdean, în şoc septic, la spitalul din Bârlad, unde a stat internat 27 de zile.

Povestea tânãrului Costel Nistor este cutremurãtoare. Presa locală scrie că bãiatul este acum la pat, având piciorul stâng în ghips, dupã ce a suferit mai multe operaţii la Chirurgie Plasticã Recuperatorie din cadrul spitalului din Bârlad. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama lui Costel, Mariana Nistor, spune că nu ştie dacă fiul ei va mai putea merge vreodatã. 

„Pe 22 mai a venit la noi un proprietar de stânã, de la Crâng (comuna Ciocani), Ghitã Rosca si ne-a zis sã-l lãsãm pe Costelus sã munceascã la el la stânã ca sã câstige un ban. A plecat acolo si nu mai stiam de el decât cã este bine, din ce ne transmitea domnul Rosca, deoarece el are si o boxã de carne în piata Bârlad si ne vedeam cu el mai des. Pe 27 iulie ne-am trezit cã vine la noi si ne cere buletinul lui Costel, pentru ca sã-i depunã banii într-un cont la CEC, ceea ce mie mi-a stârnit curiozitatea. Cum adicã sã depunã bani? Nu mi-a spus cã este bãtut la spital.

Pânã la urmã mi-a zis cã este în spital si când m-am dus la Costel m-am îngrozit, era bãtut în ultimul hal. Mi-a spus cã a fost bãtut de ciobanul de la stânã, Tãhut Rusu, un om foarte violent. Nici nu stim de unde este, unde l-o fi gãsit domnul Rosca. Nu mi-a spus acest domn Rosca în ce hal era bãiatul meu, el mi-a zis doar cã are o zgârâieturã, a cãzut într-o groapã, nu este grav. Nu mi-a spus cã a fost agresat! Bãiatul este bãtut, uitati ce diagnostice are la iesirea din spital, unde a stat 27 de zile internat!”, a spus Mariana Nistor, potrivit vremeanoua.ro.

Dus la spital în şoc septic

Când a fost adus la Compartimentul Primiri Urgente de la spitalul din Bârlad, Costel avea un picior (stângul) necrozat, infecţie generalizatã, şoc septic. Erau afectat ambele picioare si urechea stângã. 

Tânărul a declarat pentru vremeanoua.ro că a fost bãtut si aruncat într-o groapã cu apã, iar unul dintre ciobani, spune el, i-a bãtut cuie în genunchi. 

„Au fost doi politisti când m-a adus cu salvarea, m-au întrebat ce s-a întâmplat, le-am spus cã am fost bãtut de Tãhut Rusu, au scris acolo ceva, am semnat, dar atât, de atunci nimeni nu mi-a mai spus nimic”, a spus Costel Nistor. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente. Cazul este în atentia unui procuror, iar la finalul cercetãrilor vor fi stabilite concluziile legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr cu retard mintal, aproape ucis în bătaie de ciobani la o stână din Vaslui. L-au maltratat şi l-au aruncat agonizând într-un canal (Video)