Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 19 ani, la un pas de moarte, după ce a fost proiectat din mașină în urma unui accident în Satu Mare. Momentul impactului surprins de o cameră de supraveghere

Un tânăr de 19 ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost proiectat din mașină în urma unui cumplit accident rutier petrecut în localitatea Botiz, din județul Satu Mare.

de Monica Palade

la 13.10.2021, 20:38

Vezi și

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Din imagini se vede cum tânărul, care circula cu viteză, pierde controlul volanului și se izbește de un cap de pod. În urma impactului puternic, tânărul este aruncat din autoturism.

La un pas de moarte

Incidentul a avut loc marți noaptea, pe strada Șirul Mare. Tânărul a suferit răni extrem de grave la nivelul coloanei vertebrale, fiind suspect de fractură. De asemenea, există riscul de a i se amputa un picior. A mai suferit ruptură de splină, ficat și rinichi.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe, unde a fost supus imediat unor intervenții chirurgicale. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani, la un pas de moarte, după ce a fost proiectat din mașină în urma unui accident în Satu Mare. Momentul impactului surprins de o cameră de supraveghere