Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr de 19 ani, mort după ce s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii l-au găsit fără viață lângă vehicul, pe marginea drumului

Accident grav pe o șosea din Suceava. Un tânăr de 19 și-a pierdut viața în mod tragic, după ce s-a răsturnat cu mașina. 

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 07:35

”Dispeceratul comun ISU-SAJ Suceava a fost anunţat, în această dimineaţă, la ora 2:30, despre producerea unui accident rutier, pe drumul comunal de pe raza localitaţii Petia (la ieşire spre loc. Unceşti). La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ”, a transmis ISU Suceava.

Tânărul era deja mort când polițiștii au ajuns la fața locului

Surs acitată a precizat că, la sosirea echipajelor, a fost găsit un autoturism, care era răsturnat în afara părţii carosabile.

”În exteriorul maşinii, a fost identificată o victimă inconştientă, un tânăr în vârstă de 19 ani. Din nefericire, victima avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul acesteia”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată, poliţiştii nu au transmis date cu privire la modul de producere a accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani, mort după ce s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii l-au găsit fără viață lângă vehicul, pe marginea drumului