Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 21 de ani, împuşcat de poliţişti, după o urmărire ca în filme în Suceava. Şoferul maşinii a ignorat semnalele agenţilor

Urmărire cu focuri de armă ca-n filme, în comuna Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava. Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împuşcat de un poliţist.

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 08:12

Vezi și

Bărbatul se afla în maşină împreună cu alţi trei prieteni, iar la un moment dat, un echipaj de poliţie i-a cerut şoferului să oprească, însă acesta a ignorat semnalele agenţilor şi a continuat să-şi vadă de drum. Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar după doi kilometri, maşina în care se aflau tinerii a intrat pe un drum forestier, greu accesibil.

Aici, poliţiştii au fost nevoiţi să întrerupă urmărirea, însă nu înainte de a trage două focuri de armă. Un localnic a fost cel care l-a găsit pe tânăr împuşcat şi a sunat la 112. Bărbatul rănit nu era şoferul maşinii, însă ulterior poliţiştii au reuşit să-l identifice şi pe acesta, dar şi pe ceilalţi doi pasageri. Toţi patru erau băuţi, în maşină găsindu-se mai multe sticle de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, împuşcat de poliţişti, după o urmărire ca în filme în Suceava. Şoferul maşinii a ignorat semnalele agenţilor