Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 22 de ani, prins cu droguri la o petrecere din Târgu Jiu. Le-a spus agenților de la pază că în pliculeț era sare

Distracție încheiată la secția de poliție. Un tânăr de 22 de ani a fost prins cu droguri asupra lui, după ce polițiștii au "spart" o petrecere organizată într-un local din Târgu Jiu. Total neinspirat, în încercarea de a scăpa de consecințe, tânărul le-a spus autorităților că în pliculeț nu erau droguri ci...sare.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 08:46

Vezi și

Joi seară, la o petrecere la care erau prezenți sute de tineri, un tânăr de 22 de ani a fost găsit cu un pliculeț de droguri asupra lui, după perchezițiile făcute de cei care se ocupat de pază la eveniment. Tânărul a fost imediat imobilizat, iar reprezentanții firmei de pază au chemat poliția, potrivit Pandurul.ro.

Le-a spus agenților că în pliculeț are sare

Alături de el, la audieri a fost dus și fratele tânărului, un adolescent în vârstă de 18 ani. Ca să scape, tânărul le-a spus agenților de la pază că în pliculețul respectiv avea sare și nu droguri. Din păcate pentru eu, agenții nu s-au lăsat păcăliți și l-au dat pe mâna poliției. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 22 de ani, prins cu droguri la o petrecere din Târgu Jiu. Le-a spus agenților de la pază că în pliculeț era sare