Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr de 23 de ani, moarte fulgerătoare pe o şosea din Constanţa. Băiatul s-a înfipt cu maşina în parapetul unui sens giratoriu

Un bărbat de 23 de ani a murit duminică dimineaţă, după ce a intrat în amenajarea rutieră a sensului giratoriu, accidentul având loc în municipiul Constanţa.

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 10:05

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că duminică, în jurul orei 6.00,  poliţiştii au fost sesizaţi că în municipiul Constanţa, la intersecţia dintre bulevardul Aurel Vlaicu şi strada Nicolae Filimon, s-a produs un accident rutier. 

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat,  de 23 de ani, ar fi condus un autoturism şi ar fi întrat in coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat”, au precizat poliţiştii. 

Ei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr de 23 de ani, moarte fulgerătoare pe o şosea din Constanţa. Băiatul s-a înfipt cu maşina în parapetul unui sens giratoriu