Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 27 de ani, mort într-un accident de groază între Beloiu şi Seliştea. O femeie şi trei copii au ajuns la spital

Un accident cu cinci victime a avut loc marți pe un drum între localitățile Beliu și Seliștea din județul Arad. Un bărbat de 27 de ani a murit.

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 13:45

- Shutterstock

O persoană a murit, fiind rănite alte patru, între care se numără şi trei copii, într-un accident produs, marţi, între localităţile Beliu şi Seliştea, a informat Inspectorul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Accident cu cinci victime în Arad. Un bărbat a murit

Potrivit sursei citate, în accident a fost implicat un singur autoturism, iar victima decedată este un bărbat în vârstă de 27 ani.

Articolul continuă după reclamă

"Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la locul evenimentului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani", a transmis ISU Arad.

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 25 de ani şi trei minori cu vârste cuprinse între trei şi şase ani, sunt conştiente şi cooperante, au fost evaluate de echipajele medicale prezente la faţa locului şi ulterior au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Ineu, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, precum şi o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sebiş, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Tânăr de 27 de ani, mort într-un accident de groază între Beloiu şi Seliştea. O femeie şi trei copii au ajuns la spital