Antena Meniu Search
x

Tânăr de 30 de ani, înecat în Crişul Repede. Este a doua victimă a apelor în doar 24 de ore, în judeţul Bihor

Un tânăr de 30 de ani s-a înecat, luni, în apele Crişului Repede, în zona Silvaş din Oradea, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor. Este al doilea astfel de deces în judeţul Bihor în ultima zi, un bărbat de 32 ani fiind găsit mort în lacul de acumulare din localitatea Sântimreu, comuna Sălard. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:41

Tânăr de 30 de ani, înecat în Crişul Repede. Este a doua victimă a apelor în doar 24 de ore, în judeţul Bihor
Tânăr de 30 de ani, înecat în Crişul Repede. Este a doua victimă a apelor în doar 24 de ore, în judeţul Bihor - Arhivă (poză ilustrativă)

La ora 13,34, un apelant al numărului unic 112 a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor că un bărbat s-a înecat în Crişul Repede, acesta fiind scos din apă de un cetăţean aflat în zonă.

Pentru salvarea tânărului, în vârstă de aproximativ 30 de ani, la faţa locului s-au deplasat imediat medicul din cadrul echipajului SMURD Oradea şi echipajul de pompieri militari paramedici al Detaşamentului 2 Oradea, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), transmite Agerpres.

Au fost efectuate manevre de resuscitare a victimei, aflată în stop cardiorespirator, însă, din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia. 

Un bărbat de 32 ani a fost găsit mort în lacul de acumulare din localitatea Sântimreu

Duminică, tot în judeţul Bihor, un bărbat de 32 ani a fost găsit mort în lacul de acumulare din localitatea Sântimreu, comuna Sălard, trupul său fiind scos la mal de pompieri, potrivit ISU Bihor.

Având în vedere faptul că, în această perioadă caniculară, mulţi aleg să se răcorească scăldându-se, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor recomandă populaţiei să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă menite a le proteja viaţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânăr de 30 de ani, înecat în Crişul Repede. Este a doua victimă a apelor în doar 24 de ore, în judeţul Bihor