Antena Meniu Search
x

Video Tânăr îngropat sub un mal de pământ, în timpul unor lucrări la o fântână, în Suceava. Detaliul care l-a ajutat să scape cu viaţă, după ore întregi de agonie

Supravieţuire miraculoasă în judeţul Suceava! Un tânăr de 30 de ani a scăpat cu viaţă după ce, în timpul unor lucrări la o fântână din localitate, a fost îngropat sub un mal de pământ. Captiv ore întregi, fără oxigen, doar o minune a făcut ca bărbatul să fie scos conştient din groapa de opt metri adâncime. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 09:56

Vezi și

S-a născut pentru a doua oară! Asta a simţit tânărul de 30 de ani, atunci când, după opt ore, salvatorii l-au scos în viaţă de sub pământ. Ieri, muncitorul, împreună cu alţi doi colegi, au săpat un şanţ în jurul fântânii din localitatea Pojorâta, ca să o cureţe.

Într-o fracţiune de secundă, malul de pământ s-a prăbuşit peste el. Imediat a început o luptă contra cronometru. Salvatorii s-au chinuit opt ore pentru a-i salva viaţa tânărului, ajutaţi de două buldoexcavatoare. 

Maior Alin Găleată - pdc ISU Suceava: Cele două utilaje au excavat la o adâncime de aproximativ patru metri. Iar pompierii au consolidat zona şi au continuat săpăturile manual. 

După zeci de minute, în care toţi credeau că bărbatul a murit, de sub pământ s-a auzit o voce.

Pe acelaşi subiect

Maior Alin Găleată - pdc ISU Suceava: A fost găsit la o adâncime de aproximativ opt metri, fiind acoperit de un strat de piatră de peste cinci metri înălţime. 

Mihalovici Oana medic UPU Suceava: A spus că a stat chinuit şi a respirat între picioare şi auzea tot ce se întâmplă afară.

Doar o minune a făcut ca bărbatul să fie scos în viaţă, şi fără răni grave. Muncitorul a fost preluat de medici şi mai apoi transportat la spital.

Mihalovici Oana medic UPU Suceava: Conştient, cooperant, de la locul solicitării. Stabil hemodinamic şi respirator. 

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili în ce circumstanţe s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr îngropat sub un mal de pământ, în timpul unor lucrări la o fântână, în Suceava. Detaliul care l-a ajutat să scape cu viaţă, după ore întregi de agonie