Antena Meniu Search
x

Tânăr de 31 de ani, dat în urmărire naţională, prins în Râmnicu Vâlcea. Şi-a înşelat victima cu 250.000 de euro pretinzând că e bolnav

Un bărbat de 31 de ani din Râmnicu Vâlcea, care era urmărit naţional pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea pentru înşelăciune, a fost prins de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vâlcea pe o stradă din municipiu.

de Redactia Observator

la 10.11.2022 , 16:29

Maşina poliţie
Tânăr de 31 de ani, dat în urmărire naţională, prins în Râmnicu Vâlcea - Shutterstock

Potrivit IPJ Vâlcea, în perioada 2013-2018, acesta a determinat un alt bărbat să îi dea anumite sume de bani la diferite intervale de timp (aproximativ 247.339,91 de euro), prin prezentarea unei situaţii medicale neconforme cu realitatea şi convingându-l că îi va înapoia banii în totalitate în momentul în care va finaliza înstrăinarea unor bunuri din proprietate pe care în realitate nu le deţinea, relatează Agerpres.

Bărbatul de 31 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni din judeţul Argeş, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 4 luni închisoare, în regim de detenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Tânăr de 31 de ani, dat în urmărire naţională, prins în Râmnicu Vâlcea. Şi-a înşelat victima cu 250.000 de euro pretinzând că e bolnav